Zaterdag 11 april Accudag!

Zaterdag 11 april: Accudag !

 

Op deze dag komt Battery Street uit Culemborg met kennis, kunde en een paar accu’s en batterijen naar de jachthaven. Van 10.00 tot 16.00 kunt u bij hen terecht met alle vragen over batterijen en accu’s.

Heeft u wel de juiste accu’s aan boord? Hoe kunt u de levensduur verlengen? Is het verstandig ze iedere keer even bij te laden zodra walstroom beschikbaar is? Is het handig om met een zonnepaneel aan boord te werken? Is een niet gesealde accu in de leefruimte wel veilig?

 

U kunt uw accu’s ook laten doormeten om te voorkomen dat u deze zomer wordt verrast door een storing in de energievoorziening aan boord. Vanzelfsprekend hoort een vrijblijvend advies over de vervanging ook tot de mogelijkheden.

 

Voor de leden van de watersportvereniging geldt een speciaal tarief bij vervanging van de accu’s. Als voorbeeld: voor twee nieuwe accu’s: CPL 135-12 (zie internet voor specs) 12 volt, 135 Ah AGM Long Life (sealed) wordt voor onze leden een bedrag gerekend van € 490,00 incl. BTW  (zolang de voorraad strekt).

 

Kortom: kom op 11 april naar de haven en maak gebruik van de gratis service of interessante aanbieding voor leden.

 

Terug naar boven