Hans Uittenbogert

In memoriam Hans Uittenbogert

Het droevige bericht heeft ons bereikt dat onverwacht is overleden Hans Uittenbogert.

Zeilen
Hans is zeilend lid geworden in 1986, was zeer betrokken bij de vereniging en gedurende een periode bestuurslid. Zijn eerste boot was een open kielboot. Daarna volgden verschillende kajuitzeiljachten, met uiteindelijk een zeewaardig jacht met ligplaats aan het IJsselmeer. Met vrienden maakte hij lange zeiltochten. Zij noemen het zeilen van de Noordzeedriehoek met oa. Ton Sanderse en Jan Dubbeldam en de vele oversteken naar Engeland tijdens Pinksterweekenden. Hans was zeer sympathiek. Hij was altijd in voor een goed gesprek, dat hij ondersteunde met handgebaren. Hij hielp met de bouw van het clubschip, hielt van de gezelligheid van de vereniging.
 

Koor
Hans is vanaf de oprichting als gitarist bij Havenkoor Deining betrokken geweest. Hans was een bijzonder mens, altijd vriendelijk, altijd bereid een handje te helpen en min of meer voortdurend met zijn muziek bezig. Nadat hij zijn bedrijf vanaf het station naar een nieuwe fabriek had verplaatst wilde hij graag de daar beschikbare ruimte ter beschikking stellen om te oefenen voor o.a. de jaarlijkse bonte avond van het koor. Ook anderen waar hij mee samen speelde maakte met veel plezier van die mogelijkheid gebruik. Altijd bereid tot samenwerken dus. Hij vond dat vanzelfsprekend want zonder zijn sociale netwerk kon hij niet.

Enige tijd geleden vond hij, samen met zijn vrouw Marianne, de tijd gekomen om een andere tijdbesteding te vinden. Zij waren toen samen ruim 20 jaar lid van het koor.

De leden van het koor denken met weemoed terug aan die mooie tijden. Na zijn vertrek werd hij node gemist. Wij moeten nu afscheid van hem nemen in de wetenschap dat het ook met zijn vrouw Marianne niet zo goed gaat. Namens Havenkoor Deining en alle andere leden wensen wij Marianne, Natasha, Pim, kleinkinderen en verdere familie veel sterkte bij het verwerken van dit zo plotselinge verlies.

Terug naar boven