Foto's en uitslagen Zomeravondregatta 2017

Fred van Hussen, Noor Knijnenburg en Theo Verhallen zijn de winnaars van de Blauwe Wimpel van Watersportvereniging de Helling.

Donderdag 22 juni werd de 4de race gevaren om de Blauwe Wimpel. Na een uitstel van 15 min vanwege een pittige onweersbui zijn de deelnemers die avond als nog gestart. De wind was nogal onstuimig, vlagen van bijna 30 knopen waren geen uitzondering, wat voor sommige boten best wel spannend was.

Op vrijdagavond 23 juni is de 5de en finale race gevaren onder schitterende omstandigheden, lekker windje en met het zonnetje was het een mooie zeilavond, die afgesloten werd met een in middels traditionele BBQ mogelijk gemaakt door Henk Scholte Volvo Culemborg waarna de Blauwe Wimpels werden uitgereikt.

De uitreiking van de Wimpels was echt een feest, omdat de 25e keer werd gevaren, was er voor iedere deelnemer een kleine Blauwe Wimpel. De aftredende commissieleden werden toegezongen door de deelnemers met een toepasselijk op hen gemaakt lied. Wat grote hilariteit veroorzaakte onder de aanwezigen.

De voorzitter bedankte de vrijwilligers en sponsoren, Culemborgse Reddingsbrigade, Henk Scholten Volvo Culemborg, Coenen Watersport, RTG Reclame, Banketbakkerij Verhallen en Regionaal Uitgelicht.

 

Foto's Race 5 Zomeravondregatta 2017

Einduitslag Zomeravondregatta 2017

Resultaten Zomeravondregatta 2017 race 5
Resultaten Zomeravondregatta 2017 race 4
Resultaten Zomeravondregatta 2017 race 3
Resultaten Zomeravondregatta 2017 race 2
Resultaten Zomeravondregatta 2017 race 1
 

Terug naar boven