Jeugdzeilkamp 2019 op de afgraving met zon en wind

Op 29 en 30 juni hadden de jeugdzeilers zeilkamp op de afgraving. Met 33 kinderen en een vloot van 21 boten hebben we ons geweldig vermaakt. Prachtig weer en een prima wind om te zeilen in optimisten, pico's, valken, een randmeer een de Batboat. Ondertussen hebben we veel gezwommen, vaak met een aanloop vanaf het vlot dat we bij ons hadden.

 

Zoals op de foto te zien is, kregen de kinderen allemaal een kleurige pet van Fysiotherarapie Culemborg mét Helling logo. Goedeb escherming tegen de zon en ideaal om onze jeugdzeilers van de andere badgasten te kunnen onderscheiden. Want op de wal was ook genoeg te doen: Op zaterdag hadden de Crossfit en de Scouting ook een evenement op het strand en er waren natuurlijk ook veel Culemborgers die een dagje strand deden. Dat ging prima, iedereen was goed gemutst. Een mooie dag, die we hebben afgesloten met een uitgebreide BBQ.  Toch wel de beste innovatie van dit kampjaar.

 

Zondag begonnen met een stukje zwemmen en na het ontbijt, was er wat meer wind en werd er serieuzer gezeild dan de dag er voor. Heerlijk met elkaar geluncht op de punt bij de ingang van de afgraving. Zo hadden we ook nog een mooi tochtje.

 

Dank voor de inzet van iedereen dit het kamp mogelijk maakten.

 

 

Terug naar boven